Nikšić je postao član globalne giterske mreže

Formiranje lokalnog giterskog servisa je jedan od proizvoda nedavno održanog sastanka u Nikšiću. Sastanak je poslužio i kao dobra prilika da se dogovore smjernice za buduće djelovanje griterskog servisa, razgovara o modelu upravljanja,  kako bi on u budućnosti imao održivost. Na sastanku su griteri, prezetovali svoje ture te uradili pojedinačne video prezenatcije sa opisom ture.

To je bio ujedno i završni ciklus aktivnosti čiji je krajnji cilj povezivanje sa Globalnom griterskom mrežom https://globalgreeternetwork.info/global-greeters-member-list/ čije je sada član i Nikšić kao prvi grad u Crnoj Gori gdje je počeo sa radom giterski servis. Na taj način Crna Gora se uključila u Mrežu od preko 50 zemalja gdje postoje griterski servisi a Nikšić postao jedan od preko 200 gradova na sajtu Globalne griterske mreže. Primejra radi nedavno su, osim u Nikšiću, formirani i griterski servisi u Skopju, Arhusu, Osaki, Frajburgu…

Sastanak je organizovan u sklopu projekta “Aktivni i odgovorni za sebe i zajednicu“, koji je podržao Fond za aktivno građanstvo, a koji finansira Evropska unija (EU) posredstvom Delegacije EU u Crnoj Gori kroz program IPA 2016 “Instrument  za civilno društvo“.

Ovaj unos je objavljen pod Aktivnosti. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s